Amicitia Vilt  

Harmonie & Koor  

Amicitia investeert veel in de ontwikkeling van beginnende en gevorderde muzikanten met opleidingen, workshops en master classes van professionele docenten.

Young Talent Klas

Wij geven gratis muzieklessen aan kinderen vanaf groep 4. De lessen worden gegeven door muziekschool Collab. Spelenderwijs leren de kinderen noten lezen, ritmes herkennen, samen zingen en spelen en kennis van instrumenten. Tijdens de lessen oefenen ze op verschillende instrumenten. Naast de gebruikelijke blaas en slaginstrumenten uit de harmonie ook het keyboard, gitaar, ukelele en boomwhackers.
De lessen (ca. 25 per schooljaar) zijn op vrijdagmiddag (behalve elke 1e vrijdag van de maand) van 14.15 tot 15.00 uur in de Basisschool Berg. Ook als je kind niet op deze basisschool zit, is het van harte welkom. De lessen zijn helemaal gratis.
Je betaalt alleen €15,00 voor het lesboek waar het kind het hele schooljaar mee zal werken.


Aanmelden kan bij Mira Raeven, opleidingscoördinator harmonie Amicitia via miraraeven@gmail.com of via Collab: info@muziekschoolcollab.com.


Lessen voor starters en zij-instromers
Wilt je kind of jijzelf direct starten met muziekles op een zelfgekozen instrument? Of kun je al spelen en je wilt jezelf verder ontwikkelen? Dat kan! Onze lessen worden verzorgd door ervaren beroepsmusici die professioneel zijn opgeleid in het instrument van uw keuze. De lessen duren 30 minuten. Lesdag en tijdstip kunnen in overleg tussen cursist
en docent worden afgestemd. De leskosten bedragen ongeveer €20,- per 30 minuten (afhankelijk van het tarief van de docent), waarvan Amicitia 50% voor haar rekening neemt. Het muziekinstrument stellen wij kosteloos ter beschikking en dit blijft zo gedurende het lidmaatschap. Ook de lessenaar is voor rekening van de harmonie.
Neem voor meer informatie contact met ons op.